Een Urban Arrow huren, bekijk onze modellen en prijzen

Een bakfiets aanschaffen is een flinke investering, dus waarom niet een Urban Arrow huren? Hiermee kun je rustig beoordelen of deze elektrische bakfiets voor jou werkt en welk model het beste bij jouw bedrijf past. Verken de veelzijdige Urban Arrow Cargo L en XL, cargo bikes die het transport in de stad aanzienlijk makkelijker maken.

Urban arrow huren in de stad

Kennismaken met de Urban Arrow Cargo L & XL

Je bent ze vast al eens tegengekomen in de stad; de Urban Arrow L en de Urban Arrow XL. Robuuste bakfietsen van Nederlandse makelij.

In het begin van de jaren 2000 was het fietsen met een bakfiets nog hard werken. Moe en bezweet kwam je dan aan bij de klant; geen aantrekkelijk beeld. Dit was voor de oprichters van Urban Arrow reden genoeg om hun krachten te bundelen en een elektrische bakfiets te ontwikkelen.

In 2010 hadden ze hun eerste prototype klaar, waarmee ze direct de Eurobike Award wonnen. Daarna ging het heel snel.

Bij DOCKR kun je twee modellen Urban Arrow huren, de populaire Urban Arrow Cargo L en de ruimere Urban Arrow XL Cargo. Geen omkijken naar onderhoud, pechhulp of verzekeringen, gewoon één vast bedrag per maand; volledig ontzorgd rijden.

 

De Urban Arrow Cargo L

Om maar met ons meest populaire model te beginnen; de Urban Arrow L heeft een laadvermogen (boxinhoud) van 400 liter. Om je daar een beeld bij te geven, dat zijn 11 dozen met afmetingen 20x40x30 cm. Het heeft een toelaatbaar gewicht van 250 kg.

Toch is, dankzij de speciaal voor DOCKR ontwikkelde foambox het totale gewicht van de fiets slechts 65 kg. De foambox kan ook tegen een stootje, wat niet geheel onbelangrijk is in het drukke stadsverkeer.

De inhoud van de bak kun je optioneel verder personaliseren met speciale op jouw lading toegepaste inserts; vakverdelingen, zodat je de ruimte optimaal kunt benutten en kwetsbare producten veilig kunt vervoeren. Met een totale lengte van 274 cm en een draaicirkel van 5,2 meter is de Urban Arrow Cargo L daarnaast erg wendbaar en flexibel in het stadverkeer.

Kortom, de Urban Arrow L is een perfecte partner voor plaatselijke retailers en koeriersdiensten. Voor de prijs hoef je het niet te laten: je kunt deze Urban Arrow huren vanaf EUR 299 per maand. Hierbij zijn onderhoud, pechhulp en verzekering inbegrepen.

 

De Urban Arrow XL Cargo

Voor degene die net iets meer volume nodig heeft hebben we ook de Urban Arrow XL. Dit model heeft een laadvermogen (boxinhoud) van 570 liter. Voor je beeldvorming; dit zijn 14 dozen met afmetingen 20x40x30 cm.

De Urban Arrow XL is voorzien van de originele Urban Arrow Flightcase. Een aluminium box met verstevigde hoekprofielen en een plat deksel. Het deksel kan in een hoek van 90° geopend worden, wat het laden van goederen gemakkelijker maakt.

Ondanks het grotere volume is de Urban Arrow XL Cargo even licht als de Urban Arrow L; 65 kg inclusief box. Het toelaatbare gewicht is ook hetzelfde als bij de Urban Arrow L, wat dit model met name geschikt maakt voor retailers en andere vervoerders die lichtere, volumineuze goederen te vervoeren hebben.

Met 293 cm totale lengte is deze Urban Arrow XL iets langer dan de Urban Arrow L, waardoor ook de draaicirkel iets groter is; 6 meter.

 

Beide fietsen zijn voorzien van een Bosch Cargo Line (85Nm) motor, worden aangedreven met een Gates Carbon Drive Belt, en hebben standaard een Bosch PowerPack 500 Wh accu meegeleverd. Optioneel kun je er een tweede accu bij nemen, wat je actieradius verdubbelt van 40 km naar 80 km.

 

Hoe kun je een Urban Arrow huren via het voordelige abonnementsmodel van DOCKR

Als je niet zeker weet of een elektrische vrachtfiets de juiste oplossing is voor jou, als je activiteiten veel pieken en dalen kennen, dan is een Urban Arrow huren de ideale oplossing.

Met de abonnementen van DOCKR word je volledig ontzorgd. Bij DOCKR kunnen we je ook adviseren en assisteren in je fleet management, zodat je jouw tijd en energie kunt besteden aan je klanten, met de bijbehorende flexibiliteit als belangrijk voordeel.

 

Kiezen voor het DOCKR abonnement heeft 3 belangrijke voordelen:

Bij DOCKR is je abonnement All-in. Onderhoud, verzekering en pechhulp zijn allemaal inbegrepen. Preventief maandelijks onderhoud en reparaties worden zelfs bij jou voor de deur uitgevoerd. En als een reparatie niet binnen twee dagen ter plaatse kan worden uitgevoerd, zorgen wij voor een vervangende Urban Arrow bakfiets. Geen vertraagde leveringen of downtime voor jou.

Natuurlijk zijn schade en reparaties door eigen toedoen niet inbegrepen in je contract, en ook eventuele verkeersboetes komen voor jouw rekening.

Speciaal voor onze flexibele abonnementen werken we nu ook samen met Laka voor een modern en flexibel verzekeringsmodel bij onze abonnementen. Laka biedt flexibele verzekeringscontracten die dagelijkse poliswijzigingen mogelijk maken.

 

Flexibel een Urban Arrow huren bij DOCKR 

Je hebt geen grote investering nodig, en je kunt maandelijks opzeggen, of juist tijdelijk opschalen in piekperiodes. Geen overbodige abonnementskosten, terwijl je nog steeds direct kunt inspringen wanneer de vraag stijgt.

Bovendien is het mogelijk om tussendoor te switchen van voertuig; zo kun je rustig en in de praktijk bepalen welk model voor jou het beste werkt.

 

Je kunt je Urban Arrow bakfiets huren én personaliseren

Zet je Urban Arrow Cargo L of XL in als rijdend reclamebord met custom bestickering. Zelfs als je bij je klant voor de deur parkeert trek je de aandacht. Heb je daarnaast behoefte aan een vorm van vakverdeling in je Urban Arrow bakfiets? Vraag dan naar onze custom inserts. Superhandig als je jouw kwetsbare lading, zoals bijvoorbeeld wijnflessen, veilig wil vervoeren.

 

Tijdelijk een Urban Arrow huren

DOCKR werkt met abonnementen vanaf 1 maand. Dit maakt het erg interessant voor bijvoorbeeld grotere evenementen en festivals, waar bakfietsen kunnen worden ingezet voor vervoer van spullen over het terrein.

Ook bij muziekfestivals is het een handige oplossing. Artiesten moeten hun instrumenten snel kunnen vervoeren van camper naar optreden en terug. Je kunt daarvoor een flexibele Urban Arrow bakfiets huren om dit gemakkelijker en sneller te regelen. En stoot er iemand tegen je box aan? Met de versterkte hoekprofielen van de Urban Arrow XL cargo en de foam box van de Urban Arrow L merk je daar niets van.

De kortdurende verhuur biedt daarnaast nog veel meer mogelijkheden. Denk aan bezorgdiensten rondom toeristische attracties, recreatiegebieden en campingterreinen. De bezetting is seizoensgebonden, en dan is een tijdelijke uitbreiding van je vloot bakfietsen heel prettig.

 

Duurzame mobiliteit in de binnenstad met de Urban Arrow Cargo L & XL

Met de overvolle binnensteden, problematiek met CO2- en fijnstofuitstoot, en dichtgeslibde straten is het inmiddels zo dat je binnen een grote stad als Amsterdam met de bakfiets tot wel 60% sneller dan met de auto op je bestemming aan kunt komen.

 

Verkeersopstoppingen vermijden wordt kinderspel

De straten van de binnenstad zijn niet zo breed, dan blokkeert er soms een vrachtwagen de straat om te laden of te lossen. Met de auto sta je dan muurvast. Met de flexibele elektrische vrachtfiets fiets je daar gewoon omheen, via het fietspad of de stoep, en vervolgt zonder noemenswaardig oponthoud je weg.

 

CO2-uitstootvrij bezorgen: goed voor de leefomgeving en voor jouw gezondheid

Daarnaast zijn deze milieuvriendelijke elektrische vrachtfietsen tot wel 90% energiezuiniger dan bestelwagens of vrachtwagens. Ze rijden elektrisch en stoten dus geen schadelijke uitlaatgassen uit. De Urban Arrow XL Cargo bijvoorbeeld verbruikt slechts 1 kWh per 100 km, een fractie van een elektrische bestelbus. Geen wonder dat steeds meer bedrijven en ondernemers een Urban Arrow huren.

Naast de al bestaande kortere en slimmere routes die alleen per fiets toegankelijk zijn, hoef je met een elektrische bakfiets ook geen ingewikkelde oplossingen te bedenken voor de geplande autoluwe binnensteden.

Maar misschien wel het grootste pluspunt is de positieve impact op onze leefomgeving. Minder uitstoot, fijnstof en geluid betekent schonere lucht en minder geluidsoverlast. Steden worden daardoor fijnere plekken om te leven.

 

Innovatieve partnerschappen voor nog meer ontzorging

Bij DOCKR geloven we heel sterk in partnerschappen. Door dit soort samenwerkingen kunnen we onze klanten nog beter ontzorgen.

 

DOCKR en Bikeshift

Bikeshift is allereerst een koeriersdienst. Maar daar eindigt het niet mee. Zij bieden hun specialistische kennis in het werven en selecteren van de beste fietskoeriers ook aan als totaaloplossing, met bedrijven als Cycloon – onderdeel van Bol.com – als klant.

Door hun fanatieke fietskoeriers te koppelen aan de elektrische bakfietsen van DOCKR werken we samen aan een duurzame last-mile delivery oplossing.

 

DOCKR en Yeply

Een bedrijf als Marleenkookt kan het zich niet veroorloven dat een fiets plotseling uitvalt. Gemiddeld bestaat een bezorgronde uit 18 tot 30 klanten, en die kun je niet zomaar zonder maaltijd laten zitten.

Daarom hebben DOCKR en Yeply de handen ineengeslagen. Waar wij een fiets in een paar dagen tijd laten repareren of vervangen, zorgt Yeply voor de pechhulp onderweg, waardoor downtime tot het absolute minimum is beperkt.

 

Benieuwd hoe DOCKR jouw bedrijf kan helpen?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Maak dan een afspraak met een van onze experts. We denken graag met je mee over jouw logistieke uitdagingen.